Valtteri Lehtinen

Valtteri Lehtinen on 21-vuotias näyttelijä, juontaja ja laulaja, joka tuli suurelle yleisölle tutuksi näyteltyään vuosina 2010-2017 YLE:n suositussa Uusi Päivä -tv-sarjassa Jani Hellemaan roolissa.

Kameratyöskentelyn lisäksi teatteri on lähellä nuoren miehen sydäntä. Valtteri on näytellyt muun muassa Tampereen Työväen Teatterissa sekä Tampereen Teatterissa, Turun Kesäteatterissa Vartiovuorella ja Taaborinvuoren kesäteatterissa. Kesällä 2013 Valtteri nähtiin ensimmäisen kerran Kirjurinluodon Kesäteatterin näyttämöllä, jossa hän silloin ollessaan 16-vuotias hurmasi yleisön roolisuorituksellaan "Linjat kuumina" -näytelmässä. Kesällä 2017 Valtteri esiintyi Kirjurinluodon Kesäteatterissa "Risto Räppääjä ja Nuudelipää" -näytelmän pääroolissa Risto Räppääjänä. 

Näyttelijäntöiden lisäksi Valtteri työskentelee YleX-radiokanavalla "Bäkkäri"-sunnuntaiohjelman juontajana sekä juontaa ja toimittaa sisältöä YLE:n Galaxi-lastenohjelmaan. 

Laulua Valtteri opiskeli Pirkanmaan musiikkiopiston pop/jazz-linjalla vuosina 2013-2017. 

Valtteri sanookin: "Porista on viimeisempien kesien aikana muodostunut minulle jo niin kotoisa ja mahtava paikka, että olen erittäin innoissani tästä kesästä!"