Mervi Takatalo

Mervi Takatalo on muuntautumiskykyinen ja monipuolinen näyttelijä Helsingistä. Teatteritaiteen maisteriksi Mervi valmistui Tampereen yliopiston Näyttelijäntyön Laitokselta vuonna 2009, mutta työt teattereissa ja kameran edessä hän aloitti jo vuosituhannen vaihteessa siloposkisena koululaisena.

Mervin voi muistaa useasta televisiosarjasta ja elokuvasta, vaikkapa tykätyistä sarjoista "Ex-onnelliset", "Sydänjää" ja "Juulian totuudet". Teatterissa Mervi on näytellyt paljon ja monessa kaupungissa, esim. Tampereen Työväen Teatterissa ja Espoon Kaupunginteatterissa. Kuluneen vuoden hän on työskennellyt mm. Turun Kaupunginteatterissa, joka on Merville tuttu ja rakas vuosien varrelta. Mervi tekee paljon ääninäyttelijän töitä; hänen äänensä on tuttu paitsi piirretyistä, myös radiomainoksista ja äänikirjoista.

Porissa Mervi työskentelee ensimmäistä kertaa. Kesää ja hauskaa näytelmää hän odottaa innolla. Himouimarina tunnettu Mervi haaveilee myös kastautuvansa Yyterin kuuluisissa aalloissa pian. Ehkäpä hän oppii töiden lomassa surffaamaan tänä kesänä?"