Annica Milán

Annica Milán on 26 vuotias Tamperelainen laulaja ja näyttelijä. Hän on tuttu muun muassa Uuden musiikin kilpailusta 2016 jossa hän kisasi finaalissa duettoparinsa kanssa kappaleella "Good enough". Annica on kisannut myös The Voice of Finland ohjelmassa vuonna 2013.

Viimeisimpänä työnään Annica näytteli toista pääroolia lyhytelokuvassa "Äiti moppaa", elokuvan ensi-ilta on 24.4.2018. Kameran edessä työskentelystä hänellä on kokemusta kilpailujen lisäksi vierailusta Putous ohjelmassa Kari Ketosen kanssa.

Annicalla on aikaisempaa kokemusta teatterin lavalta musikaaleista Simply the best ja Peter Pan.

Pori on Annicalle rakas paikka sillä sen lisäksi, että vanhemmat ovat alunperin kotoisin Satakunnasta Annica myös opiskeli Porissa ja valmistui muusikoksi Palmgren konservatoriosta. Annica on esiintynyt mm. Pori Jazzien aikaan jazzkadulla ja lounastanut talolla kaupunginjohtajan kutsusta kiitoksena kulttuurityöstä ja Porin muistamisesta Uuden musiikin kilpailussa.

Annica on julkaissut omaa musiikkia yhdessä duettoparinsa Kimmo Blomin kanssa mutta myös yhden oman soolokappaleen. Tarkoituksena on julkaista kesän tai syksyn aikana uutta omaa musiikkia. Lukuisia keikkoja tehneenä hän on laulanut erilaisissa kokoonpanoissa duosta puhallinorkesteriin ja genre on vaihtunut klassisesta poppiin, iskelmästä heviin ja kaikkea siltä väliltä.
Annicalla on popjazz muusikon tutkinnon lisäksi 8 vuotta klassisia laulutunteja taustalla. "