2018 Laula minulle rakkaudesta

 

Kesällä 2018 Kirjurinluodon Kesäteatterissa esitettiin Markku Pölösen käsikirjoittama ja Annu Valosen ohjaama lämminhenkinen musiikkikomedia "Laula minulle rakkaudesta".

Hulvattoman hauska kaksituntinen tutuilla kotimaisilla lauluilla höystettynä. Esitykset 7.6. - 7.7.2018.
Rooleissa nähtiin Erkki Saarela, Sari Mällinen, Kristo Salminen, Valtteri Lehtinen ja Annica Milán.  

 

2018 Laula minulle rakkaudesta  

 

Laula minulle rakkaudesta on hurmaavan koskettava musiikkikomedia, jossa unohtunut rakkaus löytyy uudelleen ja kahlittu sydän saa täyttymyksensä. Se on kertomus ystävyydestä, rakkauden täyttymyksestä ja samalla kurkistus viihdetaiteilijan mielenkiintoisen elämän kulissien taakse. Näytelmä villiintyy ajoittain farssiksi ihanimpien, uusien ja vanhojen tuttujen rakkauslaulujen siivittämänä.

Taustanauhan ja lainattujen vitsien varassa keikkapaikkoja kiertävä ikämies Kajari, ( Erkki Saarela ) saapuu tyttärensä Stellan, (Sari Mällinen) kanssa pikkupaikkakunnalle, jossa majailee myös Stellan tietämättä hänen nuoruuden rakkautensa Repe (Kristo Salminen), jota Stellan isä Kajari ei koskaan hyväksynyt.

Väärinkäsitysten, piilosillaolon, paljastusten, sekä usean ihanan, rakkauslaulun jälkeen Stella ja Repe löytävät toisensa uudelleen ja muutkin näytelmän henkilöt löytävät yhteisen sävelen, eikä ketään jätetä yksin.